Så här går det till

Steg 01

Designförslag

Vi startar alltid kontakten med ett designförslag och rådgivning för att vara säkra på att vi har förstått era behov och att vi har en delad vision. Gillar ni designförslaget ställer vi ut en offert, vid accepterad offert startar vi projektet.

Steg 02

Produktion

Under produktionsfasen bygger vi er hemsida enligt de specifikationer vi kommit överens om under de initiala samtalen. Vid större projekt tar vi även emot feedback under produktionsfasen.

Steg 03

Leverans

När er hemsida är färdig går ni in och testkör den medan den ligger gömd på vår domän. Ni har nu möjlighet att ge en sista omgång feedback. När ni gett ert godkännande laddar vi upp er er nya hemsida på er egen domän.

Designförslag

Designförslaget är till för att ni skall få en uppfattning om hur vi tänker kring er nya webbplats. Här sätter vi tonen och grundstrukturen för hemsidan som ni sedan ger feedback på. Tycker ni att designförslaget känns som en bra utgångspunkt så är vi beredda att starta ett projekt med er. 

Skulle ni inte dela vår vision för er nya webbplats är det bättre att ni söker er till en annan byrå. Vi har varit verksamma inom webb-branschen i över 10 år och vi behöver inte er hjälp för att designa välfungerande och snygga hemsidor. Det vi behöver från er är era åsikter, smak och tycke – samt material såsom bilder och texter till hemsidan. 

Struktur och upplägg för hemsidor byggs på ett visst sätt idag och det är av goda anledningar – nämligen att det är så användaren vill ha det. Våra hemsidor byggs alltså utifrån ett användarperspektiv och inte ur företagsägarens perspektiv. Vi baserar våra val på den senaste forskningen kring effektiv webbdesign och försäljning online. Vi rekommenderar att ni tar till vara på vår kompetens inom det här området.

 

Produktion

Under produktionsfasen bygger vi er hemsida enligt de specifikationer och önskemål vi kommit överens om under de initiala samtalen. Under mindre projekt har ni en chans att ge feedback innan leverans och lansering. Under större projekt ni 1-3 chanser att ge feedback under produktionsfasen.

Självfallet konsulterar vi er i de tillfällen då det är nödvändigt men vi försöker vara så självgående som möjligt under produktionsfasen och kontaktar er för feedback vid de tillfällen vi kommit överens om under de initiala samtalen. 

Våra hemsidor är byggda i WordPress vilket gör att de är enkla att hantera samtidigt som de ger optimala förutsättningar för sökmotoroptimering (SEO).

 

Leverans

Innan er nya webbplats lanseras får ni testköra den medan den ligger gömd på vår domän. Här har ni även möjlighet att ge en sista runda feedback. 

Efter att vi åtgärda de ni gett feedback på och ni godkänt er nya hemsida för lansering så hjälper vi er att ladda upp den på er egen domän.

Vi hjälper med kostnadsfri service för er nya webbplats under 3 första månaderna efter leverans. Efter det rekommenderar vi att ni tecknar ett serviceavtal hos oss för att försäkra om att er hemsida alltid fungerar perfekt.